Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke en sportieve extraatjes. De nieuwsbrief ontvang je 6-8 keer per jaar en naast de IJsbaan vind je hierin ook de nieuwtjes over onze andere evenementen als de Oranjenacht en de Gouda Beach Experience.

26 dagen lang

IJskoud het heetste nieuws!

Volg hier alle nieuwtjes en leuke weetjes over alles wat de Goudse IJsbaan tot zo'n leuk evenement maakt. Wil je meedoen aan de clinics? Wil je weten wie er optreedt met Swing on Tour? Of ben je benieuwd wat we op de slotdag gaan doen? Volg het hier.

cloud

Laatste nieuws

ON gaat over op kaartverkoop: Line Up met Typhoon,  Maan en Kenny B

ON gaat over op kaartverkoop: Line Up met Typhoon, Maan en Kenny B

26 februari 2016

De organisatie heeft besloten om vanaf dit jaar een entreebeleid middels kaartverkoop door te voeren en hiermee wordt het event dus niet meer gratis toegankelijk. "Natuurlijk beseffen we dat dit nogal een verandering is en dat bezoekers hier ook even aan moeten wennen", zegt Remko van der Hammen van Organisatieburo Grand Canyon. "We merkten echter de afgelopen jaren dat alle kosten, met name van de artiesten, maar bleven stijgen en dat we in kwaliteit steeds een stapje terug moesten.  "Met de nieuwe opzet willen we de continuïteit van de Oranjenacht waarborgen en zijn we weer in staat de grotere en actuele acts naar Gouda te halen. Hiervoor ​moeten we een bescheiden entreeprijs vragen ​aan het publiek". 

Hoofdact Typhoon
Hoog op het verlanglijstje stond Typhoon en het is de organisatie gelukt hen te strikken. Zij verzorgen waanzinnig goede liveshow​s​ en na Pinkpop, Lowlands en Sziget zijn ze nu te bewonderen op het Oranjen​acht Podium.

Breed programma met Maan, Sharon Doorson en Kenny B
Met Maan presenteert de organisatie de winnares van TVOH aan het Goudse publiek. Prachtige zangeres met een warme stem en een duidelijk eigen geluid. Kenny B beleefde afgelopen jaar zijn grote doorbraak met zijn superhit 'Parijs'. In alle hitlijsten werd de eerste plaats behaald. Sharon Doorson is herkenbaar door de elektronische invloeden in haar muziek, gecombineerd met krachtige en gevoelige R&B vocalen. Afgelopen jaar was zij wekenlang te zien in Expeditie Robinson.

Vangrail
Natuurlijk geen Oranjenacht zonder Vangrail. Al jarenlang de huisband en mateloos populair onder de bezoekers. “ Zij zijn de ‘oranje’ draad in ons programma en ieder jaar krijgen ze het weer voor elkaar om een vernieuwende show neer te zetten die goed aanslaat bij het Goudse publiek. Ze zijn altijd weer de eerste band die we vastzetten”, aldus Remko.

Samenwerking Goudse Horeca
​Ook de Goudse Horeca is betrokken in deze nieuwe opzet. In de voorbereiding heeft de organisatie uitgebreid overleg gevoerd met vertegenwoordigers van De Zalm en Swing en Tof. "Zij stonden direct achter ons plan en we gaan met elkaar samenwerken om ook deze nieuwe opzet succesvol te laten verlopen voor iedereen. Alle horecaondernemers die gevestigd zijn op de ​Markt zijn inmiddels benaderd en krijgen de kans om aan te sluiten", aldus Ton Vergeer, eigenaar van ​Bar De Tapperij en medeorganisator van de Oranjenacht.

Kaartverkoop start 1 maart
De online kaartverkoop start 1 maart en hiervoor is Ticketmaster de partner. Alle details zijn te vinden op de website van het event www.oranjenacht.nl. "We krijgen als organisatie nu ook te maken met een maximum capaciteit van de ​Markt en dus ook aan de kaartverkoop. We kunnen een bepaald aantal kaarten verkopen en zullen duidelijk communiceren wanneer deze uitverkocht zijn. We willen geen teleurgestelde mensen op de avond zelf", aldus Ton. De entreeprijs in de voorverkoop bedraagt € 12,50 exclusief reserveringskosten. Snelle beslissers kunnen gebruik maken van de ‘early bird’. De entreeprijs bedraagt dan € 10,- excl. reserveringskosten. Deze actie start direct dinsdag 1 maart en duurt 10 dagen. Het evenement vindt plaats op dinsdag 26 april en het programma duurt van 19.00 - 01.00 uur. 

 "Al met al een spannende verandering, maar we zijn erg blij dat we de stap hebben genomen, benadrukt Remko. “Op het moment dat je niet meer kunt doorgroeien als event moet je verder kijken. We hebben een programma wat gegarandeerd zorgt voor een mooi feest en kijken uit naar een geweldige avond!"

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Goudse Oranjenacht organiseert Grand Canyon ook:

We regelen alles behalve het weer!

Organisatieburo Grand Canyon is al 17 jaar verantwoordelijk voor de organisatie van Oranjenacht. In Gouda liggen onze roots. We zijn al 20 jaar een unieke Goudse organisatie als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook met veel ambitie en passie om van elk evenement en feest een succes te maken. We hebben gezonde ambitie, passie en lef.