Line Up ON 2016 

Dit jaar staan alleen de beste artiesten op het Oranjenacht podium. De talenten van Devon’s Loch, winnaars van de So What Battle voor Oranjenacht, zorgen voor de aftrap. Sharon Doorson warmt de Markt aansluitend verder op met haar grote hits, zoals High on your love, Fail in love en Louder. Verder hebben we dit jaar niemand minder dan hiphopsensatie Typhoon kunnen strikken met zijn waanzinnig goede liveshow! Na Pinkpop, Lowlands en Sziget is deze ster ook te bewonderen op het Oranjenacht podium.
Met de winnares van TVOH, Maan, staat er nog een enorm talent voor het Goudse publiek. Deze prachtige zangeres zal met haar warme stem en unieke eigen geluid ongetwijfeld alle Goudse harten voor zich winnen. Alsof dat nog niet genoeg is, maakt ook Kenny B zijn opwachting. Deze muzikant beleefde afgelopen jaar zijn grote doorbraak met de superhit 'Parijs' die wekenlang alle hitlijsten aanvoerde. En natuurlijk geen Oranjenacht zonder Vangrail! Als geen ander weten zij elk jaar het feest tot nog grotere hoogte te tillen.
De avond wordt gepresenteerd door de altijd energieke DJ Lars Boele van QMusic. Wij zijn er dus klaar voor, jij ook?!

Beleef Oranjenacht...

Op het mooiste marktplein van Nederland!

Dinsdag 26 april van 19.00 tot 01.00 uur. Het grootste ‘oranje’ feest in Gouda. 

cloud

Programma 2016

Dinsdag 26 april

Programma Oranjenacht 2016

18.00   Evenemententerrein geopend

19.00   Start Oranjenacht 2016

19.30   Devon’s Loch

20.00   Sharon Doorson

21.00   Typhoon

22.15   Maan

22.45   Vangrail

23.30   Kenny B

24.00   Vangrail

 

Uw DJ: Lars Boele - Q-Music

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Goudse Oranjenacht organiseert Grand Canyon ook:

We regelen alles behalve het weer!

Organisatieburo Grand Canyon is al 17 jaar verantwoordelijk voor de organisatie van Oranjenacht. In Gouda liggen onze roots. We zijn al 20 jaar een unieke Goudse organisatie als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook met veel ambitie en passie om van elk evenement en feest een succes te maken. We hebben gezonde ambitie, passie en lef.